Zakelijke mogelijkheden

Wij bieden u de kans

Herbalife biedt al meer dan 30 jaar ongekende zakelijke mogelijkheden aan in 80 landen wereldwijd. De omzet van Herbalife bedroeg in 2011 5,4 miljard dollar, een omzet die alleen gerealiseerd kon worden door de dagelijkse inzet van wereldwijd 2,3 miljoen Distributeurs.

Heeft u moeite om rond te komen elke dag? Wilt u uw eigen baas zijn en uw eigen werkuren bepalen? Wilt u geven en anderen helpen met hun voeding en gezondheidsdoelen? Ontdek de zakelijke mogelijkheden van Herbalife en verander uw leven in een verhaal waar uw trots op kunt zijn.

Start uw eigen onderneming

Herbalife biedt u de mogelijkheid om uw tijd en toewijding aan uw zelfstandige onderneming te besteden wanneer u wilt.

U kunt kiezen waar en wanneer u werkt; op welke manier u wilt werken, het bedrag dat u wilt verdienen en hoeveel moeite u erin wilt steken.

Dat is het voordeel van Herbalife; de keuze is aan u. U kunt vertrouwen hebben in Herbalife, wetende dat u de steun van een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf geniet bij elke stap.

Het is eenvoudig om te beginnen en u hoeft geen enkele ervaring of opleiding te hebben. U zal een Onafhankelijk Distributeur toegekend krijgen, die u alles kan vertellen wat u moet weten, u zal coachen en u en uw bedrijf zal ondersteunen. Bent u klaar om de controle over uw leven te nemen?

Zoals in iedere ander onafhankelijk bedrijf, hangt het behaalde resultaat af van iemands kunnen, inzet en wens om te slagen. Bij Herbalife is de mogelijkheid om meer te verdienen beschikbaar voor elke Distributeur.