Werkwijze 2go4health

2go4health ondersteunt u bij blijvende resultaten door gezonde eet- en leefgewoonte!

Bij 2go4health leert u bewust te eten én bewust te leven mét of zonder de producten van Herbalife. Het gaat bij mij niet alleen om het voorschrijven van een gezond eetpatroon, maar de focus ligt vooral ook op haalbare veranderingen in uw eetgewoonten en levensstijl.

Veel mensen hebben wensen op het gebied van hun welzijn, dit kan voortkomen uit een verminderde vitaliteit of ziekte maar ook uit de wens er anders uit te zien. Veelal hebben zij zelfstandig jaren lang pogingen ondernomen maar niet altijd met blijvend resultaat.Het voordeel van Welzijnscoaching via 2go4health is dat ik u net zo lang bijsta bij het behalen en vasthouden van uw doelen als u dit nodig acht.

Door uw kennis over voeding te vergroten is de stap naar een gezond eetpatroon eenvoudig.

Mijn methode is gebaseerd op een uitgebalanceerd voedingsprogramma op maat om uw spiermassa te behouden of te verhogen, waardoor het lichaam in staat is optimaal te functioneren. Uw stofwisseling zal daarmee verbeteren en uw lichaam zal zijn vitaliteit weer terug vinden. Op deze manier werkt u iedere dag toe naar een Gezonder, Sterker en Vitaler Lichaam. De begeleiding is op maat, dat houdt in dat ik samen met u ga kijken welke vorm het beste bij u past. Sommige mensen hebben genoeg aan alleen een uitleg en gaan zelf aan de slag, anderen willen veel meer informatie en training in de producten en weer anderen hebben de bekende “stok achter de deur” nodig. Het is allemaal mogelijk, ook als u niet in de buurt woont.

Tevens is het goed te melden dat op alle producten van Herbalife geldt: 30 dagen niet tevreden, geld terug…..
Daarmee geef ik aan dat ik 100% achter mijn producten sta en dat u geen financieel risico loopt mocht u beslissen deze te gaan proberen.