Welkom

De producten van Herbalife zijn wereldwijd een zeer groot succes. Wereldwijd telt Herbalife inmiddels tientallen miljoenen tevreden klanten in meer dan 80 landen. Herbalife is geen kuur of dieet, maar evenwichtige voeding die een gezonde en actieve levensstijl op een eenvoudige manier kan ondersteunen. Er zijn diverse programma’s, zoals een makkelijk gezond ontbijt, programma’s voor vitaliteit en welzijn en gewichtsbeheersingsprogramma’s voor verantwoord afslanken, aankomen en gewichtscontrole. De in 2011 geïntroduceerde, innovatieve sportvoedingslijn van Herbalife,
genaamd Herbalife24 is inmiddels een begrip in de (professionele) sportwereld. Vele atleten en topsporters hebben Herbalife24 als de ideale sportvoeding ontdekt en aan den lijve ondervonden dat deze hoogwaardige voeding een belangrijke bijdrage kan leveren bij het ondersteunen van de sportprestaties.

Alle Herbalife voedingsprogramma’s zijn gemakkelijk te combineren met uw dagelijkse eetpatroon. Op deze website staan alle programma’s en de aanvullende supplementen omschreven en wordt uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken. Daarnaast vindt u er allerlei handige tips, achtergrondinformatie en leuke wetenswaardigheden. Lees deze website aandachtig door, volg de adviezen van uw coach en ervaar de kracht van goede voeding!

Veel succes!