Vitaliteit

Een goede gezondheid begint bij gezonde voeding. Zonder voeding kan uw lichaam niet functioneren. Uw dagelijkse voeding dient uw lichaam te voorzien van energie, bouwstoffen en allerlei andere essentiële voedingsstoffen voor bescherming en om uw lichaam datgene te laten doen waar het voor bedoeld is. Helaas voorziet onze huidige voeding ons lichaam tegenwoordig lang niet altijd meer van alle noodzakelijke voedingsstoffen, waardoor tekorten in ons lichaam kunnen ontstaan. Deze tekorten kunnen leiden tot een algeheel verlies aan conditie, vermoeidheid en zelfs depressiviteit. Niet lekker in je vel zitten betekent minder vitaliteit en dus minder levenskwaliteit!

Het vitaliteit basisprogramma van Herbalife, aangevuld met de Herbalifeline visoliecapsules, kan er voor zorgen dat tekorten in uw lichaam weer worden aangevuld. Uw lichaam kan hierdoor weer in balans komen en een lichaam dat in balans is, functioneert gewoon beter!

Voedingsshake

1 maal per dag eet u een heerlijke voedingsshake in plaats van een gewone maaltijd, bij voorkeur als ontbijt en daarnaast eet u 2 maal per dag een gezonde en kleurrijke maaltijd. Een voedingsshake is een evenwichtige maaltijd in een gemakkelijke vorm en bevat alle belangrijke voedingsstoffen. Advies: neem de eerste maand 2 voedingsshakes per dag. Op deze manier kunnen eventuele tekorten in uw lichaam sneller worden aangevuld.

Multivitamine Complex

Een breed en hoogwaardig multivitamine supplement dat meer dan 15 belangrijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevat om u te helpen dagelijks de ADH te voldoen. De vitamines en mineralen helpen op gebied van vitaliteit bij het normaal functioneren van het immuunsysteem, het behoud van stevige botten en tanden en cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Neem bij iedere maaltijd 1 tablet in met een glas water (3 tabletten per dag).

Vezel- en kruidentabletten

Vezelsupplement helpt bij het binnenkrijgen van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsvezels (25 gr. per dag). Voedingsvezels dragen bij aan een goede darmwerking en helpen uw lichaam zo bij de afvoer van gif- en afvalstoffen. Neem bij iedere maaltijd 2 tabletten in met een glas water (6 tabletten per dag).

Herbalifeline

Omega-3 supplement voor de ondersteuning van een fit hart. Bevat EPA en DHA dat zorgt voor het behoud van een gezond hart. Aangezien ons lichaam onvoldoende omega-3 vetzuren aanmaakt, moeten we deze via externe bronnen binnenkrijgen. DHA draagt ook bij aan het normaal functioneren van de hersenen en een goed zicht.

Drink minimaal 2 liter water en eet gezonde tussendoortjes.

Aanvullingen:

Maaltijdreep
NRG tabletten
Instant theedrank
RoseOx
NiteWorks
Proteïne snacks