Uiterlijke Verzorging

Een mooie huid begint bij goede voeding!

Je huid is het eerste wat mensen van je zien, het is in grote mate de eerste indruk die men van je krijgt!

Met Herbalife bent u verzekerd van een goede voeding die voorzien is van een uitgebalanceerde hoeveelheid aan anti-oxidanten, vitamines en mineralen, gezonde vetten, essentiële eiwitten, koolhydraten en heel veel kruiden. Dit is de 1e stap naar een stralende en gezonde huid. Ter ondersteuning van de voeding heeft Herbalife ook voor de verschillende type mens, verschillende huidverzorginglijnen ontwikkeld welke in combinatie met een gezond voedingspatroon en uiteraard een gezonde lifestyle garant staan voor nog mooiere resultaten. De verzorgingsproducten stimuleren de collageen aanmaak, hebben tevens een anti-oxiderende werking en een UV filter waardoor de huid minder snel verouderd en beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

De Herbalife verzorgingsproducten zijn voortgekomen vanuit de kennis en wetenschap van onze voeding, om zo nog beter bij te kunnen dragen aan het totale welzijn van de mens. Zoals alle Herbalife producten zijn ook onze verzorgingsproducten gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en zijn ook zij van zeer hoge kwaliteit zoals u mag verwachten van een topmerk als Herbalife.

Herbalife Nourifusion-lijn

Reinig, breng vocht in en scrub! Of uw huid nu normaal, droog of vettig is, Herbalife’s Nourifusion-lijn heeft de producten voor iedereen.

Herbalife Herbal Aloe

Reinig, verzacht en verfris. De Herbal Aloe-lijn is zacht genoeg voor het hele gezin doordat ze verrijkt is met natuurlijke aloë vera.

Herbalife Skin Activator

Herbalife’s Skin Activator-lijn helpt u een jonger uitziende huid te krijgen en rimpels tegen te gaan.

Herbalife Radiant C

Een doffe of vermoeide huid? Herbalife’s Radiant C huidverzorgingslijn kan u helpen uw glans terug te krijgen!

Herbalife Body Contouring

Krijg een gladde, getonede huid met Herbalife’s twee-stappen-huidverzorgingsprogramma voor een gepolijst en schitterend lichaam.

Herbalife Geuren

Eigentijds, klassiek of fruitig. Ontdek uw perfecte geur met de kenmerkende geuren van Herbalife, voor hem en voor haar.