Herbalife gewichtsbeheersing

Een goede gezondheid begint bij een gezond gewicht. Als u weet dat overgewicht wordt veroorzaakt door verkeerde eetgewoonten in combinatie met te weinig beweging, ligt de oplossing voor de hand: minder eten én meer bewegen. In de praktijk blijkt dat kilo’s verliezen ook niet zo moeilijk is. Door een tijdje een dieet te volgen of gewoon op uw calorieën te letten, lukt het meestal wel om een aantal pondjes kwijt te raken. Het probleem is echter: hoe houd u ze er af?

Met Herbalife hoeft u zich geen zorgen te maken over weer terugkerende kilootjes! Zodra u uw streefgewicht heeft bereikt, kan Herbalife u helpen om uw nieuwe gewicht en figuur vast te houden – voor altijd! Door van het 2 Shake Plan over te stappen op het 1 Shake Plan kunt u niet alleen altijd in vorm blijven, maar voorziet u uw lichaam ook dagelijks van alle belangrijke voeding- en bouwstoffen die u nodig heeft voor uw gezondheid en welzijn!

Voedingsshake

1 maal per dag eet u een heerlijke voedingsshake in plaats van een gewone maaltijd, bijvoorbeeld als ontbijt en daarnaast eet u 2 maal per dag een gezonde en kleurrijke maaltijd. Mocht u na een tijdje bemerken toch weer iets te zijn aangekomen, dan volgt u gewoon weer even het 2 Shake plan. Een voedingsshake is een evenwichtige maaltijd in een gemakkelijke vorm en bevat alle belangrijke voedingsstoffen.

Multivitamine Complex

Een breed en hoogwaardig multivitamine supplement dat meer dan 15 belangrijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevat om u te helpen dagelijks de ADH te voldoen. De vitamines en mineralen helpen bij het normaal functioneren van het immuunsysteem, het behoud van stevige botten en tanden en cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Neem bij iedere maaltijd 1 tablet in met een glas water (3 tabletten per dag).

Vezel- en kruidentabletten

Vezelsupplement helpt bij het binnenkrijgen van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsvezels (25 gr. per dag). Voedingsvezels dragen bij aan een goede darmwerking
en helpen uw lichaam zo bij de afvoer van gif- en afvalstoffen. Neem bij iedere maaltijd 2 tabletten in met een glas water (6 tabletten per dag).

Drink minimaal 2 liter water en eet gezonde tussendoortjes.

Aanvullingen:

Maaltijdreep
Herbalifeline
Proteïne poeder
Aloë concentraat
Instant theedrank
Proteïne snacks
NRG tabletten