Mijn missie

Ik streef ernaar om iedereen die winst kan behalen uit een gezond eet- en leefpatroon te begeleiden naar hun doel zodat zij in balans met zichzelf zijn. Dit doe ik door de begeleiding op maat aan te bieden en mensen inzicht te verschaffen in wat verantwoord is voor hun lichaam.

Werkwijze:

Het klinkt zo eenvoudig als je mensen moet geloven…. het succes van afslanken, aankomen of op gewicht blijven zit in “gewoon” gezond eten en niet snoepen…

Als het zo eenvoudig was, zouden we dan niet allemaal een prachtig figuurtje hebben??

Ik weet uit eigen ervaring dat het helemaal niet zo eenvoudig is, er zijn immers zoveel meer oorzaken van over of ondergewicht en het is heel frustrerend om steeds maar te horen dat je “even” dit of dat moet doen… Daarom is persoonlijke begeleiding zo belangrijk.

Soms weet je helemaal niet waarom je dingen doet of ben je er nog niet aan toe om bepaalde dingen in je leven te willen of kunnen veranderen.
Dan is het goed om samen te kijken naar wat er wel mogelijk is.

Zeker in het begin van een verandering in eet- of leefwijze is het goed om net even dat beetje meer informatie te krijgen zodat het, “waarom” dat iets goed voor je is, ook duidelijk is.

Ik werk met begeleiding op maat,samen kijken we wat voor u en uw situatie het meest geschikt is..

*Voor de begeleiding van mensen die geen Herbalife wensen te gebruiken hanteer ik een strippenkaart welke gekocht wordt en een tegoed geeft voor een aantal begeleidingsafspraken.

*De begeleiding van de mensen die wel Herbalife gebruiken is gratis!
Voordat u begint krijgt u de mogelijkheid om de producten te komen proeven, u krijgt uitleg over de producten en de werkwijze van Herbalife.
Pas als u alle informatie heeft gehad beslist u wat het voor u op gaat leveren.

Daarbij is het goed te weten dat er op alle producten van Herbalife een 30 dagen niet tevreden, geld terug regeling van kracht is.