FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE

Heerlijke, makkelijke evenwichtige maaltijd. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiele vitaminen, mineralen en micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Formule 1 van Herbalife is de nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld!

Ondersteund door wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht. Formule 1 shakes zijn caloriebeheersend (ca. 220 kcal per shake). Een klaargemaakte shake bevat ca. 18 g proteïne en is een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training.

Sojaproteïne is een complete proteïne dat alle essentiële aminozuren biedt. Verkrijgbaar in zeven heerlijke smaken en ook verkrijgbaar in een variant, vrij van lactose, soja en gluten als het volgens de voorschriften bereid wordt en tevens geschikt voor vegetariërs (Formule 1 Vrij Van Voedingsshake).