vermoeidheid
Mijn naam is Helga Harms, 42 jaar, alleenstaand moeder van 3 pubers.
Mijn kinderen hebben veel uitdagingen zoals autisme, ADHD, diabetes en ontwikkelings-achterstand. Je kunt dus wel zeggen dat ik een heel druk en stressvol leven heb..

’s Morgens bij het opstaan merkte ik al een enorme vermoeidheid en aan het eind van de middag viel ik vaak in slaap op de bank. Ik had veel last van mijn spierreuma. Je kunt je voorstellen dat ik door deze klachten en de vermoeidheid niet vrolijk in het leven stond. Daardoor werd ik steeds dikker. Op mijn zwaarst woog ik 152 kilo!

Op dieetgebied was ik een expert in verkeerde zin. Een maagband en allerlei diëten of psychologische benaderingen, het leek of ik alleen maar dikker werd. Toen wist ik nog niet dat alles samenhangt en dat ik natuurlijk niet fit kon zijn met alle klachten en overgewicht! Ik dacht dat mijn vermoeidheid normaal was.

Op een dag kreeg ik de unieke mogelijkheid om Herbalife uit te proberen en daar wekelijks een blog over te schrijven. Die zijn te vinden op deze site onder de blog.
26 weken lang mocht ik mijn mening geven, terwijl ik me verdiepte in de producten, het advies wat ik van mijn coach Diana van Vulpen kreeg, het bedrijf en de filosofie achter de missie, en zocht ik naar de addertjes onder het gras….. en ondertussen werd ik steeds vitaler, ik paste mijn levensstijl aan en slankte met regelmaat af.

Het is ongelooflijk wat er veranderde: wandelen, weer fietsen, de dag doorkomen zonder pijn, niet meer altijd die vermoeidheid en in slaap te vallen en in de avonduren ben ik nog fit genoeg om dingen te ondernemen!

Natuurlijk ben ik niet van mijn aandoeningen af, maar ik voel me zoveel beter!
Klachten waarvan ik dacht dat ze bij mijn spierreuma hoorden, blijken voedingsgerelateerde klachten te zijn. De problemen met mijn kinderen werden niet minder, in tegendeel ze zijn een tijd zelfs nog veel erger geweest….
Echter door mijn toegenomen vitaliteit kon ik deze periode door komen zonder aan te komen, zonder vreetbuien te hebben, zonder dat ik weer moe en depressief werd.
Ik had de moed om de problemen aan te gaan.

Is dat niet geweldig?