Gezond ontbijt

Iedereen weet het: Een gezond ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Na het avondeten van de voorgaande dag en een nachtrust van zo’n 10 uur zijn de energiereserves laag en zijn de meeste bouwstoffen verbruikt voor herstel van weefsels. De triljoenen cellen in uw lichaam staan te springen om nieuwe energie en allerlei noodzakelijke voeding- en bouwstoffen en omdat u gedurende de nacht meer dan 1 liter vocht bent kwijtgeraakt, dient ook uw vochtbalans ’s ochtends zo snel mogelijk hersteld te worden.

Overslaan van ontbijt of een eenzijdig (incompleet) ontbijt kan uw energie en stofwisseling gedurende de gehele de dag flink verstoren. Wist u trouwens dat een gezond ontbijt ook veel invloed kan hebben op uw energie, uw gewicht, uw humeur en uw lichamelijke en geestelijke prestaties? Het Herbalife ontbijt voorziet in een compleet ontbijt, makkelijk en snel te bereiden en ontzettend lekker! Haal het beste uit jezelf en uit je dag!

Aloë concentraat

Begin iedere dag bij een gezond ontbijt met een heerlijk glas Aloë. Door 1 dopje siroop aan te lengen met een groot glas water maakt u een heerlijke verfrissende drank met belangrijke enzymen, aminozuren en mineralen. Naast dat de Aloë een verzachtende en kalmerende werking heeft op het complete maag/darmkanaal, draagt een groot glas Aloë bij aan het herstel van de vochtbalans. De Aloë siroop is een concentraat van de Aloë Vera plant. De Aloë Vera plant staat wereldwijd al duizenden jaren bekend om haar verzachtende en geneeskrachtige werking. Deze cactusachtige plant bevat maar liefst meer dan 200 werkzame stoffen. Door een speciaal procedé is Herbalife erin geslaagd om niet alleen de sappen van de plant, maar het gehele blad te verwerken, waardoor zoveel mogelijk organische stoffen worden behouden.

Ontbijtshake

Als gezond ontbijt eet u vervolgens een heerlijke voedingsshake in plaats van een gewone maaltijd. Deze ontbijtshake voorziet uw lichaam van nieuwe brandstof voor een energiek begin van de dag en van alle noodzakelijke voeding- en bouwstoffen voor het aanvullen van de tekorten. Snel, makkelijk en lekker: voeg 3 Herbalife maatlepels poeder toe aan tenminste 250 ml zuivel- of sojadrank, desgewenst aangevuld met vers fruit en/of een scheutje vruchtensap, even mixen in de blender of met een staafmixer en u heeft een heerlijk en compleet ontbijt om uw dag mee te starten. Zonder vers fruit kunt u ook gebruik maken van de handige Herbalife shaker. Verder eet u 2 maal per dag een gezonde en kleurrijke maaltijd.

Instant theedrank

Na de shake neemt u vervolgens een lekkere kop Thermojetics theedrank. Deze heerlijke theedrank op instant basis is een veel milder alternatief voor koffie en thee. Het is heel gemakkelijk in gebruik: een theelepeltje oplossen in een groot theeglas/mok heet water en u heeft een heerlijke theedrank. Thermojetics helpt bij het verhogen van de alertheid en concentratie. Tevens ondersteunt deze verfrissende theedrank de natuurlijke reiniging van het lichaam en het herstellen van de vochtbalans.

Drink minimaal 2 liter water en eet een aantal gezonde tussendoortjes.